Arkane'nin iptal Edilen Oyunu Half-Life Ravenholm için 1 Saatlik Video Yayınlandı

06.05.2022 14:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Arkane Studios'un geliştirdiği ve iptal edilen Half-Life serisinin diğer bir oyunu Ravenholm'un bir saatlik oynanış videosu yayınlandı. Oynanış videosu Noclip Youtube kanalında oyunculara sunuldu.
 
Oynanış videosunun açıklamasında şunlar yazıyor:  "Arkane Studios'un geliştirdiği ve Ravenholm olarak bilinen iptal edilmiş Half-Life oyununun bir oynanış videosu sizlerle. Bu oyun içi görüntüler Noclip tarafından, stüdyonun tarihi hakkındaki belgeselin hazırlandığı esnada kaydedildi."
 
Arkane Studios daha çok, Dishonored serisi, 2017'de çıkış yapan Prey ve geçen Eylül ayında piyasaya sürülen PS5 ve PC oyunu Deathloop oyunlarıyla tanınıyor. Stüdyo ayrıca bu yaz Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacan olan Redfall'ı da geliştiriyor.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler