Arma 3 Yapımcıları Hâlâ Tutuklu

Bohemia, yapımcılarını kurtarmak için elinden geleni yapıyor.
15.10.2012 12:07 Levent Polater

 
    Bohemia Interactive yapımcıları, hâlen Yunanistanda mahkum tutuluyorlar. Askeri alanda fotoğraf çektikleri için casuslukla suçlanan 2 yapımcı için avukatları Panagiotis Eleftherioy elinden geleni yaptığını açıkadı fakat gel gelelim Yunanistan'da devam eden grevler, Bohemia yapımcılarının da boşu boşuna hapishanede vakit geçirmelerine sebebiyet veriyor.
 
    Avukat Eleftherioy, grevlerin 20 Ekim'e kadar devam edeceğini ve bu süreçte hiçbir davanın mahkemeye taşınamayacağını söyledi. Yunan yasalarına göre duruşmalar, tutuklanmanın ardından 120 gün içerisinde gerçekleşmeli.
 
    2 yapımcı 9 Eylül'de tutuklanmıştı ve suçlu bulunurlarsa 20 yıl hapis cezasına boyun eğmek durumdalar. Umarız her şey yolunda gider.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 6 Dk önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 4 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 5 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler