Artifact'e Tek Kişilik Hikaye Modu Geliyor

21.04.2020 18:09 Gazali Çetinkaya

 
Dota 2 evrenini temel alan kart oyunu Artifact için büyük değişiklikler yolda ve bunlardan bir tanesi de tek kişilik hikaye modu.

Valve, 2.0 sürümü ile birlikte Artifact'e tek kişilik hikaye modu geleceğini doğruladı.
 
"Artifact'te DOTA dünyasıyla ilgili anlatılabilecek hikayelerin potansiyeli pek çok kişi tarafından görüldü ve çizgi roman ile oyun metni aracılığıyla anlattığımız hikayeler sevildi. Bunu, tek kişilik hikaye moduyla artırarak devam ettireceğiz. Bu mod hem yeni oyunculara oyunu öğretecek hem de Savaş Çağrısı ile başlayan hikayeyi devam ettirecek. Gelişim sistemimizle birlikte, oyuncuların, seçtikleri mod ister rekabetçi, ister hikaye modu olsun, oynadıklarında ödüllendirildiklerini hissetmelerini istiyoruz."
 
Bu, Artifact'e gelecek yeniliklerden sadece biri. Valve, 2.0 sürümü ile birlikte oynanış ve ilerleme kısmında büyük değişilikler planlıyor. Mekanikler hakkındaki detaylara buradaki yazıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Artifact Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 28 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 33 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler