Asahi Gazetesi: Psphone İlkbahar'da Çıkabilir

Pspgo'da UMD kullanamamak cihazın satışlarını düşürmüştü
28.12.2010 11:48 Alkan Adakaner


    Sony'nin yeni nesil taşınabilir oyun cihazları ile ilgili son dönemlerde çok sayıda söylenti dolaşıyor. Bir yandan PSP 2 söylentileri devam ederken diğer yandan da Psphone haberi geliyor.
 
    Psphone hakkında yeni bir haber de Japonya'da yayınlanan Asahi gazetesinden geldi. Gazetenin haberine göre Sony, oyun ve cep telefonu işlevi olan bir cihaz üretecek. Bu cihazın PSP go tasarımını temel alacağı da gazetede yer alan bilgiler arasında bulunuyor.
 
    Yine aynı gazetenin haberine göre Psphone olarak adlandırılan cihaz İlkbahar'da piyasaya çıkabilir. Asahi gazetesinin ciddi kaynaklara dayanmadan haber yapmadığını bildiğimizden Psphone'u artık ciddi ciddi beklemeye başlayabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler