Assassin's Creed: Revelations'ın E3 2011 Videosu

Gerçekten de çok etkileyici bir görüntü
07.06.2011 02:56 Alkan Adakaner


     Assassin's Creed: Revelations'ın Osmanlı İmparatorluğunda geçecek macerası için yeni video ortaya çıktı. Tamamen sinematik görüntülerden oluşan bu video Ubisoft'un E3 sunumu sırasında yayınlandı.
 
    Hatırlarsanız ilk sinematik videoda Ezio'nun gemiyle Osmanlı İmparatorluğuna gelişi, Masyaf (!) olduğunu tahmin ettiğimiz bir mekan da görülüyordu. Bu videolar Ubisoft'un sinematikler üzerinde de çok uğraştığının kanıtı.
 
    Bu arada Ubisoft'un E3 sunumunda Revelations'ın oynanış görüntüleri de yer aldı. Aşağıda izleyebileceğiniz bu videoya bakarak grafiklerin önceki Assassin's Creed oyunlarından daha iyi göründüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
    Bunun yanı sıra Ezio, Osmanlılara tamamen dost değil. Onun Osmanlı askerleri ile savaştığına ve sahildeki gemileri ateşe verdiğine tanık oluyoruz. Zaten İstanbul'da (veya Konstantinopolis) bu durum bi bakıma kaçınılmazdı.
 
     Ayrıca oyunda bir de Flamethrower (Alev püskürtücü) kullanıldığına şahit oluyoruz. Bu durum bazı oyunculara çok abartılı geldi. Neyse ki bu silahı sadec 1 sahnede kullanacağız gibi görünüyor.
 
    Neyse lafı fazla uzatmadan Ezio'nun macerasının ilk oyun içi görütülerine göz atalım. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler