Assassin's Creed Tasarımcısı Ubisoft'tan Ayrıldı

07.05.2013 20:36 Samet Konuksal


    Bu neslin en önemli serilerinden birisi olan Assassin's Creed'in ilk iki oyununu Patrice Desilets tasarlamıştı. 2010 senesinde Ubisoft'tan ayrıldıktan sonra yeniden firmanın çatısı altına giren Patrice Desilets, bir kez daha Ubisoft'tan ayrılıyor.
 
    2010 yılında Patrice Desilets, Ubisoft Montreal'den ayrılarak THQ Montreal'e geçmişti. THQ'nun iflasından sonra Ubisoft'un satın aldığı THQ Montreal stüdyosuyla birlikte Desilets'in yolu böylelikle bir kez daha Ubisoft'la kesişmişti. Fakat Kotaku'nun raporuna göre Patrice Desilets, Ubisoft'la bir anlaşmazlık yaşadı ve firmadan yeniden ayrıldı. Patrice Desilets, 1666 ismindeki henüz duyurulmamış bir proje üzerinde çalışıyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler