Assassin’s Creed: The Ezio Collection Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

Assassin’s Creed: The Ezio Collection
21.09.2016 18:32 Kaan Bolat

   Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Assassin’s Creed: The Ezio Collection için Youtube’de FunCRACKProductions isimli kanal ufak bir karşılaştırma videosu yapmış.
   7 Dakika uzunluğundaki bu videoda oyunun eski oyunları ile arasındaki grafiksel gelişmeyi göstermiş. Eski oyunlara baktığımızda en büyük gelişme sanırım çözünürlük ve dokular olmuş durumda bunun dışında pek de bir yenilik olduğunu söylemek güç aslında.
   Daha önce serinin hiçbir oyununu oynamamış ya da geçmişi yad etmek isteyenler için Assassin’s Creed: The Ezio Collection 17 Kasım tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed: The Ezio Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler