Assassin's Creed: Unity'de Neden Sadece Co-op Multiplayer Olacak?

20.06.2014 16:45 Alkan Adakaner


    Assassin's Creed'in birbirimize karşı savaştığımız multiplayer modları oyuncuların büyük bölümü için her ne kadar çok bağlayıcı özelliklere sahip olmasa da kötü tasarlanmış değillerdi. Ubisoft, Assassin's Creed: Unity'de ise tamamen farklı bir yol izliyor.
 
   Ubisoft, Assassin's Creed: Unity'de sadece co-op modların olacağını söylüyor. Bunun sebebiyse şu şekilde açıklanıyor:
 
    "Oyuncuların paylaşabilecekleri bir deneyim üzerinde çalışma fikrini ilk aşamalardan itibaren benimsemiştik. Bunun anlamı ana dinamikleri karşılıklı mücadele yerine birlikte oynama üzerine inşa ettik. Yani dövüşleri çok sayıda oyuncunun etkileşim içine girebilecekleri; her seferinde farklı tepki veren yapay zekaya karşı en iyi şekilde savaşabilecekleri  şekilde yeniden tasarladık."
 
    Assassin's Creed: Unity'nin bölüm tasarımcısı Bruno St-André yaklaşık 6 yıldır Ubisoft'la birlikte çalışıyormuş. Şu ana kadar serinin Assassin's Creed 2, Brotherhood, Revelation ve Liberation gibi oyunlarında görev almış oldukça deneyimli bir isimle karşı karşıyayız.
 
     Bruno St-André co-op konusunun sadece dövüşleri değiştirmediğini aynı zamanda navigasyon ve gizlilik gibi konuları da etkilediğini söylüyor. Yani co-op multiplayer modlar üzerinde (ana senaryo modu co-op değil) özel olarak durulmuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Dk önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler