Assassin's Creed Unity'deki Zaman Kırılmasına Yakından Bakın (Video)

10.11.2014 13:23 Tayfun Kumaş

 
    Ubisoft'un merakla beklenen oyunu Assassin's Creed Unity, 11 Kasım'da Kuzey Amerika'da piyasadaki yerini alacak ve yarından itibaren oyunun ambargosu tüm dünyada kalkacak.
 
    Avrupa piyasasına da 13 Kasım'da çıkacak olan oyun, ne yazık ki Türkiye'nin de içinde bulunduğu birçok üçüncü dünya ülkesinde spot olarak erkenden satışa çıktı ve o zamandan beri yayınlanan oyuniçi videolar, görüntüler ve bilgiler sızdıkça, hatta incelemeleri bile yapıldıkça bu ambargo bazı ülkelerde delindi.

    Assassin's Creed Unity'nin senaryo içeriğindeki en büyük olaylardan biri de zaman kırılması olacak. Animus'ta yapılan bir hata Arno'yu Fransız Devriminden, 2. Dünya Savaşına kadar götürecek. Bir de Fransız Devrimi sırasında Paris'in simgesi olan Eyfel'i göremediğimizden dolayı, Ubisoft'un hazırladığı bu mantıklı senaryo ile 2. Dünya Savaşı sırasında Eyfel'e tırmanabileceğiz. Oyundaki zaman kırılması, Animus'a ve Desmond'un DNA'sını nasıl etkileceği ne yazık ki halen merak konusu (Tabii başka birinin DNA'sı ile Arno'yu yönlendirmiyorsak).

    Aşağıdaki videoda, Assassin's Creed Unity'deki zaman kırılmasına yer açan görevi izleyebilirsiniz ancak videonun SPOILER içerdiğini de sizlere belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 17 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler