Assassin's Creed Unity'nin Season Pass'i Ortaya Çıktı

23.06.2014 20:35 Tunahan Başol

 
     E3'te gösterilen videolarla özellikle co-op oynanış bakımından dikkatleri üzerine çeken Assassin's Creed Unity'nin Season Pass'i ortaya çıktı ve aynı zamanda ön sipariş ekstraları da belli oldu.
 
     Ubisoft tarafından Gamestop'a gönderilen belgelerin internette paylaşılmasıyla ortaya çıkan bu bilgilere göre, oyunu ön siparişle satın alan oyunculara her hafta cuma günü resimde görülen mini oyunda bir spin hakkı verilecek. Ayrıca Chemical Revolution isimli görevi de içinde barındıran bu ekstralarda son olarak Gamestop'a özel olan bir silah var. 
 
     Görselin alt tarafında ise şaşırtıcı olmayan bir şekilde oyunun Season Pass'inin yolda olduğunu öğreniyoruz. Season Pass'in fiyatı daha öncekilere benzer olarak 29.99$ seviyesinde. 
 

 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler