Assassin's Creed Valhalla Xbox Series X'te Smart Delivery Özelliğini Destekleyecek

30.04.2020 20:15 Gazali Çetinkaya

 
Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Assassin's Creed Valhalla, Microsoft'un yeni nesil Xbox konsolu Xbox Series X'te Smart Delivery (Akıllı Teslimat) özelliğini destekleyecek.
 
Örnek olarak, Assassin's Creed Valhalla'yı Xbox One'da aldınız diyelim, daha sonra Xbox Series X'e geçtiğinizde, oyunun Xbox Series X sürümü için ekstra bir ücret ödemeniz gerekmeyecek. Tam tersi de geçerli. Yani oyunun hem Xbox One hem de Xbox Series X versiyonu için tek satın alma yapmanız yeterli olacak.
 
Bu özellik Halo Infinite dahil olmak üzere Microsoft'un tüm birinci parti oyunlarında desteklenecek ve tüm yayıncılar ile geliştiricilere oyunlarına ekleme seçeneği sunulacak. Daha önce CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin bu özelliği destekleyeceğini açıklamıştı.  
 
Microsoft'un resmi websitesinde bu özellik şöyle tanımlanmış:

"Bu teknoloji, bir oyunu bir kez satın aldığınızda Xbox One'da veya Xbox Series X'te oynuyor olmanız fark etmeksizin doğru olan sürümü edinmenize imkan sağlar. Halo Infinite dahil olmak üzere tüm özel Xbox Game Studios oyunlarımızda Akıllı Teslimat'ın kullanılmasını taahhüt ediyoruz ve bu sayede oynamayı seçtiğiniz Xbox konsoluna en uygun olan sürümü oynamanız için bir oyunu yalnızca bir kez satın almanızın yeterli olmasını sağlıyoruz. Bu teknolojiyi tüm geliştiriciler ve yayımcılar kullanabilir ve bunu önce Xbox One'da, daha sonra Xbox Series X'te çıkacak olan oyunlar için kullanmayı seçebilir."

Assassin's Creed Valhalla ve Xbox Series X 2020 sonlarında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler