Assassin's Creed Valhalla İzometrik Kamera Açısıyla Nasıl Görünürdü?

06.09.2022 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTuber Flurdeh, Assassin's Creed Valhalla ve Fallout 4'ü izometrik kamera bakış açısıyla gösteren iki video paylaştı. Flurdeh, bu oyunları küçük dünyalara dönüştürmek ve aktarmak için Tilt Shift'i (minyatür etkisi) kullandı. 
 
Her zaman olduğu gibi bu videolar size oyunların izometrik bir kamerayla nasıl görünebileceği hakkında bir fikir verebilir. Assassin's Creed Valhalla'ın izometrik bakış açısı aksiyon RPG hissiyatını verirken Fallout 4 daha çok bir CRPG'ye benziyor (Planescape Torment gibi). 
 
Flurdeh daha önce Red Dead Redemption 2, Skyrim, Fallout New Vegas, Cyberpunk 2077 için izometrik videolar paylaşmıştı. Ayrıca Elden Ring ve Final Fantasy 7 Remake için de bu tarz videoları bulabilirsiniz.
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler