Auto Chess'in Alpha Test Sürümü Çok Kısa Bir Süre İçerisinde Başlayacak

04.07.2019 13:46 Nursema Emre

 
Yavaş yavaş da olsa adını duyuran "autobattler" türünün öncülüğünü şimdilik Valve'ın Dota Underlords'u ve Riot Games'in Teamfight Tactics adlı oyunu yapıyor. Bununla birlikte Dota Auto Chess de E3'te tanıtıldığı günden bu yana giderek popüleritesini arttırıyor. 
 
Şu anda Epic Store'da mevcut Auto Chess sayfasında alfa testine kaydolunabiliyor. Alpha'ya kaydolmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca Epic dün bu sürümün çok yakında çıkacağının sinyallerini veren bir tweet paylaştı Tweet'te ise şöyle yazıyordu: "Bu haftaki Auto Chess Alpha'nın çıkışı hakkında ne kadar heyecanlısınız?" Ama kısa bir süre sonra bu tweet silindi.
 
Durumu onaylamak için Epic'e ulaşan PC Gamer ekibi, oyunun kısa bir mola içerisinde olduklarını o yüzden iki haftalık süreyle bunun mümkün olmadığını dile getirdi.  
 
Oyunun en güncel fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz:  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Auto Chess Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler