Avatar 2'nin Hikayesine Dair Detaylar Açıklandı

28.05.2020 14:25 Özgür Eroğlu

 
2009 yılında yayınlanan ve özellikle gişe anlamında büyük başarı yakalayan Avatar serisinin ikinci filmi bildiğiniz gibi bir süredir yapım aşamasında. Koronavirüs sebebiyle yapımına ara verilen filmin konusuna dair bazı detaylar paylaşıldı.
 
Paylaşılan detaylarda Jake ve Neytiri'nin hikayesine dair daha şeyler öğreniyoruz: "Jake ve Neytiri'nin bir aile olduğunu göreceğiz ve evlerini terk etmek zorunda kalacaklar. Pandora'nın dışına çıkıp farklı bölgeleri keşfedecekler; suyun içerisinde ve suyun etrafında." 
 
Daha önce paylaşılan su altı çekimlerin de sebebini bu şekilde öğrenmiş oluyoruz. James Cameron'ın su altı çekimler için farklı ve pahalı bir tarzı vardı.
 
kinci filmin senaristliğini ve yönetmenliğini James Cameron yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Zoe Saldana, Vin Diesel, Kate Winslet, Jemaine Clement, Sigourney Weaver ve Sam Worthington gibi isimler bulunuyor. Filmin 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor. Ancak ertelenme ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatmakta fayda var. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler