Avengers: Endgame'den Kamera Arkası Görüntü Paylaşıldı

18.07.2020 12:16 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve bir dönemi bitirip diğerini başlatan Avengers: Endgame'den yeni bir kamer arkası video paylaşıldı. 
 
Bu videoda, filmde Kaptan Amerika ile Kaptan Amerika'nın dövüş sahnesinden bir kesit görüyoruz. Extraction filminin yönetmeni Sam Hargrave'in paylaştığı videoda Kaptan Amerika'nın dublörlüğünü, Sam Hargrave'in kardeşi Daniel Hargrave yapıyor. 
 
Bahsi geçen videoları aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca Sam Hargrave'in Instagram hesabına göz atarsanız, birçok filmin de kamera arkası görüntülerini bulabilirsiniz. Kendisi aksiyon sahnelerini çekme anlamında oldukça başarılı bir yönetmen.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 5 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler