Avengers İçin Daha Karamsar Bir Video Yayınlandı

02.06.2020 13:17 Özgür Eroğlu

 
2008 yılında Iron Man filmi ile başlayan Marvel Sinematik Evreni bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl çıkan Endgame ile bir dönemi bitirdi. 
 
Geride bıraktığımız bu dönemde iyisiyle kötüsüyle birçok film izledik. Filmlerin kalitesi elbette tartışılır, ancak Disney'in Marvel filmleri için yaptığı fragmanlar gerçekten muazzam seviyede. Özellikle Age of Ultron ve Infinity War fragmanları son derece kaliteli fragmanlar. 
 
Bu süreçte de Marvel'ın en çok eleştirildiği nokta spesifik bazı filmlerin yeteri kadar "karanlık" olamaması. Bu yeni yayınlanan video ile de geride bıraktığımız tüm Marvel filmlerinin "karanlık" sahnelerinin bulunduğu sahneler toplanmış.
 
FullBelly Edits tarafından yapılan videonun gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca tüm Marvel filmlerinden spoiler içerdiğini de hatırlatayım. Bahsi geçen videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 5 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler