BF 3 Yaması PS 3'leri Kitledi, Haritalar Kayıp

28.03.2012 10:19 Talha Aynacı


   Battlefield 3 için DICE tarafından yayınlanan yamayı test eden sitenin yorumlarına bakılırsa, kaş yapalım derken göz çıkarılmış; nitekim güncelleme sonrası bazı Playstation 3'lerde oluşan sorunlar konsol kullanıcılarını "hard reset" -fabrika ayarlarına geri döndürme- atmaya kadar götürmüş.
 
   Güncellemeyle gelen hatalardan birisi de Back to Karkand paketini tekrar indirmemizin istenmesi. Testi yapan site Back to Karkand paketine sahip olduklarını hatta geçen hafta DICE'ın QBU-88 ve MG36 silahlarında yaşanan probleri düzeltmesi üzerine zaten tekrar paketi yüklemiş olduklarını belirtiyor. Oluşan bir diğer hata ise yine Back to Karkand paketi ile alakalı. Görünüşe göre bu özel pakette yer alan Strike at Karkand, Wake Island ve Sharqi Peninsula haritaları sunucularda gözükmüyor ve yalnızca Gulf of Oman'da oyun oynanabiliniyor.
 
   Yama  ile ilgili bir diğer şikayet ise Asya hesabına sahip kullanıcılardan geliyor. DICE, 27 mart itibariyle her bölgede yayında olacağını söylediği yamayı henüz Asya hesapları için yayınlamış değil. Yama , Japonya içinse 4 nisan tarihine kadar ertelenmiş durumda.
 
   Aranızda Battlefield 3 yamasını yükleyerek oyunu test etmiş olan Playstation 3 kullanıcıları var mı? Bu sorunlarla siz de karşılaştınız mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler