BF: Bad Company 2'nin Satış Rakamları Açıklandı

03.11.2010 00:14 Samet Konuksal


 
     Electronic Arts'ın mali yıl üzerindeki ikinci çeyrek finansal raporları açıklandı. Yapılan açıklamada FIFA 11, Medal of Honor gibi oyunların yanı sıra, Battlefield: Bad Company 2'nin de satış rakamları açıklandı.
 
     Rapora göre, Battlefield: Bad Company'nin satış rakamlarını ikiye katlayan ikinci oyun, çıkışını yaptığı Mart ayından bu yana 6 milyon satış rakamına ulaştı. Oyunun şimdiye kadar çıkmış olan DLC'lerinin satışları ise açıklanmadı.
 
     Bu arada hatırlatmakta fayda var, Battlefield: Bad Company 2'ye yeni silah, araç, harita ve asker gibi seçeneklerin ekleneceği Vietnam ek paketi, önümüzdeki kış aylarında çıkışını yapacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler