BLAST Premier Fall Final 2021 Turnuvası Tamamlandı!

30.11.2021 21:15 Hamit Can Sayılgan

 
    BLAST Premier Fall Final 2021 Counter Strike: Global Offensive turnuvası tamamlandı. Natus Vincere rakibi Vitality takımını 2-1 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
 
     24-28 Kasım tarihleri arasında Danimarka'da gerçekleşen turnuvada; BIG, NiP, FaZe, Liquid, Heroic, Astralis, Vitality ve Natus Vincere mücadele etti. 
 
     3 maçlık seri formatında gerçekleşen açılış karşılaşmaları ardından Natus Vincere ve Vitality üst turda yer aldı.
 
     Natus Vincere önce BIG ardından Heroic takımını mağlup ederek üst tur finaline yükseldi. Vitality ise önce Liquid ardından Astralis takımını mağlup etmeyi başardı ve büyük final öncesinde üst turda Natus Vincere ile karşı karşıya geldi. Üst tur finalinin sonucunda Natus Vincere, Vitality takımını 2-0 mağlup etti ve adını büyük finale yazdırdı. Alt tura düşen Vitality ise Astralis ile eşleşti. Burada Astralis takımına 2-1 galibiyet elde eden Vitality büyük finale yükseldi ve yeniden Natus Vincere'nin rakibi oldu.
 
     Büyük finalde: Mirage, Nuke ve Inferno haritaları seçildi. Mirage, 16-12 Natus Vincere, Nuke ise 16-6 Vitality galibiyetiyle sonuçlandı. Son harita olan Inferno'da ise ilk yarı 12-3, ikinci yarı 4-4 toplamda 16-7 Natus Vincere galibiyetiyle sonuçlandı ve Natus Vincere, BLAST Premier Fall Final 2021 turnuvasının şampiyonu oldu. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 12 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler