BPM: Bullets Per Minute 8 Eylül'de Switch'e Geliyor

26.08.2022 16:39 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Playtonic Friends ve geliştirici Awe Interactive, ritim tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu BPM: Bullets Per Minute'yi Switch için 8 Eylül'de yayınlayacağını bildirdi.
 
BPM: Bullets Per Minute ilk olarak 15 Eylül 2020'de Steam ve GOG üzerinden PC için, ardından 5 Ekim 2021'de PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. 
 
BPM: Bullets Per Minute "sizin ve düşmanlarınızın eylemlerinin müziğin ritmine bağlı olduğu bir ritim-aksiyon FPS roguelike oyunu."

Hedefiniz rastgele oluşturulmuş zindanlarda sona ulaşabilmek. Her oynadığınızda toplayacağınız farklı silahlar, yetenekler ve eşyalar oynanış tarzınızı büyük oranda değiştirecek ve her oynanışı benzersiz hissettirecek. Son boss'a ulaşmak için önce yedi boss'u kesmeniz gerekecek. Her bir boss farklı hareket stilini sahip olacak ve farklı yaklaşımlar uygulamayı gerektirecek.
 
Duyuru Fragman Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BPM: Bullets Per Minute Platformlar: PC Geliştirici: Awe Interactive Dağıtıcısı: Awe Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 25 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler