BPM: Bullets Per Minute Konsollar ve PC için Duyuruldu

30.04.2020 20:02 Gazali Çetinkaya

 
İngiliz bağımsız geliştirici Awe Interactive, FPS oyunu BPM: Bullets Per Minute'i konsollar ve PC için duyurdu.

İlk olarak Ağustos'ta PC için çıkacak. Konsollara bu kış gelecek.
 
BPM: Bullets Per Minute "sizin ve düşmanlarınızın eylemlerinin müziğin ritmine bağlı olduğu bir ritim-aksiyon FPS roguelike oyunu."
 
Hedefiniz rastgele oluşturulmuş zindanlarda sona ulaşabilmek. Her oynadığınızda toplayacağınız farklı silahlar, yetenekler ve eşyalar oynanış tarzınızı büyük oranda değiştirecek ve her oynanışı benzersiz hissettirecek.
 
Son boss'a ulaşmak için önce yedi boss'u kesmeniz gerekecek. Her bir boss farklı hareket stilini sahip olacak ve farklı yaklaşımlar uygulamayı gerektirecek.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BPM: Bullets Per Minute Platformlar: PC Geliştirici: Awe Interactive Dağıtıcısı: Awe Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler