Bağımsız Yapımcılardan Sonic Adventures Alternatifi Oyun: RollingTorque

05.10.2014 21:43 Tunahan Başol

 
     Dreamcast için çıkmış olan Sonic Adventures oyunlarının bir hayranı olan Philipp Morlock tarafından geliştirilen RollingTorque, platform oyunlarından hoşlananlar için geliyor.
 
     Geliştiricisinin Almanya'da oturması dolayısıyla Kickstarter kampanyası olmayan RollingTorque, fizik tabanlı, keşfetme öğeleri barındıran 3 boyutlu bir platform oyunu. Bir pangolini kontrol ettiğiniz yapımın alpha sürümü de yayınlanmış durumda.
 
     Unreal Engine 4 ile geliştirilen Rolling Torque'nun demosunu indirebileceğiniz sayfaya buradan, Greenlight sayfasına buradan ve Indiegogo sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Yapıma ait video ve ekran görüntüleri de aşağıda.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RollingTorque Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler