Batman: Return to Arkham'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı

19.10.2016 09:56 Gazali Çetinkaya

 
 
   Arkham Asylum ve Arkham City oyunlarını kapsayan remastered paket Batman: Return to Arkham, 18 Ekim tarihinde Kuzey Amerika bölgesi için çıkış yaptı ve Warner Bros. Interactive Entertainment oyunun çıkış videosunu bizlerle paylaştı. 
 
   Çıkış videosuna yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve bu iki oyunun DLC'lerini Unreal Engine 4 ile oyunculara sunacak Batman: Return to Arkham, Avrupa bölgesinde ise 21 Ekim tarihinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PlayStation 4 ve Xbox One. 
 
   Batman: Return to Arkham, TR PSN üzerinde 149 TL, Xbox mağazası üzerinde ise 148,50 TL ile ön siparişe açılmış bulunuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Return to Arkham Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 14 Dk önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler