Battlefield 1: Apocalypse Detaylandırıldı

18.01.2018 22:23 Gazali Çetinkaya

 
 
   Electronic Arts, Battlefield 1'in dördüncü genişleme paketi Apocalypse'in şubat ayında çıkış yapacağını duyurdu ve genişleme paketini detaylandırdı.
 
   YENİ HARİTALAR:
 
 

- PASSCHENDAELE: Belçika'nın sessiz, sakin kırsal bölgeleri kan ve çamurla birlikte adeta cehenneme dönüyor. Harap edilmiş bölgede ilerlerken siperlere sürünüp sığınaklara ve yıkıntılara girin.
 
 

- CAPORETTO: Avusturya-Macaristan ile İtalyan Ordularının dikey arazide girdiği çatışmada Isonzo Nehri'nin kıyısındaki dağ siperlerinde savaşın.
 
 

- SOMME NEHRİ: Somme nehrinin eşsiz buğday tarlaları, her tarafı harap eden topçu ateşleriyle cehenneme dönüyor.
 
 
 
- RAZOR'S EDGE: İngiliz ve Alman as pilotlarının kıyasıya mücadele ettiği bu zorlu haritadaki karlı tepelerde tehlikeli it dalaşlarına girin.
 
 
 
- LONDON CALLING: Yeni Hava Taarruzu oyun modunda gökyüzündeki şövalyelerle birlikte Londra semalarında çatışmaya girin.
 
 
 
- YENİ YAKIN MUHAREBE SİLAHLARI: Umudun tükendiği anlarda gözü kara davranılır. Yakın mesafedeki çatışmalarınızda vahşi et satırı veya çok amaçlı levye gibi yakın muharebe silahlarını kullanın.
 
 
 
- 6 YENİ SİLAH: Chauchat-Ribeyrolles SMG ve diğer beş özel silahı kullanın.
 
 

- YENİ CİHAZLAR: Taarruz Sınıfı için Uçaksavar gibi cihazları kullanarak düşmana karşı üstünlük sağlayın. Düşman uçaklarına ciddi hasar vererek gökyüzündeki takım arkadaşlarınıza destek olun.
 
 

- YENİ UÇAK: Caporetto haritasında iki bombardıman uçağını kullanın: Hansa Brandenburg GI ve Airco DH10.

- HAVA TAARRUZU OYUN MODU: As pilotlar ve keskin nişancılar için akın. Gökyüzünde geçen yeni modda uçaklar tehlikeli it dalaşlarında çarpışıyor ve Hava Gemileriyle karşı karşıya geliyor.

- YENİ SABİT SİLAH: Caporetto Muharebesi'nde kullanılan taktiklere paralel olarak yepyeni Livens Projector ile düşmanlarınızı zehirli gazla boğun.
 
- YENİ HEDEFLER: Çeşitli görevlerde yeteneklerinizi test edin. Silah Hedefleriyle yeni silahları açın ve Hizmet Hedeflerini tamamlayarak Uzmanlık kazanın. 
 
- YENİ UZMANLIK TÜRÜ: ACI: Yeteneklerini her durumda sergilemek isteyen pro oyunculara uygun Acı uzmanlığı ile askerinize çeşitli zorluklar koyabilirsiniz. "Ölümlü"yü etkinleştirerek her doğmada 500 puan kaybedin ya da "Paranoya"yı kullanarak sürekli Gaz Maskesiyle oynayın.

- YENİ ÖĞELER: Savaş alanında her şeyinizi ortaya koyarak yeni Künyeleri, Hizmet Nişanlarını, Kodeks Kayıtlarını, Madalyaları ve Kurdeleleri koleksiyonunuza ekleyin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler