Battlefield 1 Sunucularında Gecikme Problemi Devam Ediyor

28.09.2017 13:40 Tunahan Safdır

 
     Sunucularda yaşanan problemler hiçbir zaman için keyifli olmamıştır. Bazen vurduğunuzu iddia ettiğiniz oyuncu tarafından öldürülmek bazen de düşmanlarınızın önünüzden takıla takıla geçmesi sizi çılgına çevirmek için yeter de artar bile.
 
     İşte bu konuda Battlefield 1'de bazı kronik problemler yaşıyor. In The Name of the Tsar isimli genişleme paketinin yayınlanmasından bu yana yaşanan gecikme problemleri bazı oyuncuları isyan ettirmiş durumda. Kimi zaman silah değiştirirken, kimi zaman bir araçla etkileşime geçerken yaşanan gecikmeler bildiğimiz lag problemlerine de pek benzemiyor. Çünkü oyuncu bağlantısından değil sunuculardan kaynaklılar. Bu konuda söylentiler ortalarda dolaşsa da genel itibariyle Avrupa sunucularının İrlanda'da olmasının Avrupalı oyuncuları etkilediği ve Kuzey Amerika'daki oyuncuların bu sorunlarla karşılaşmadığı görülüyor.
 
     Güzel olan gelişmeyse DICE'ın problemlerin nedenini belirlemek için araştırmalara başlamış olması. İlk etapta yapılan yama çalışmaları sorunları çözmüş gibi görünmese de pes etmek söz konusu değil. DICE bu noktada, problem yaşayan oyunculardan kayıt almalarını ve kendilerine göndermelerini talep ediyor. Anlaşılan o ki kendileri de problemin kaynağını tam olarak belirleyememişler.
 
     Sunuculardan kaynaklı bir durum yaşanması halinde Avrupa sunucularının İrlanda'dan Frankfurt'a taşınması da gündemde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 1 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 3 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler