Battlefield 1'in Betası 8 Eylül'de Sona Erecek

06.09.2016 12:52 Gazali Çetinkaya

   Battlefield 1'in herkese açık betası 31 Ağustos tarihi itibarıyla başlamıştı ancak DICE ve EA tarafından ne zaman sonlanacağına dair resmi bir açıklama gelmemişti . Söylenti olarak karşımıza çıkan 8 Eylül tarihi ise dün akşam saatlerinde DICE tarafından resmi olarak onaylandı.
   
   Twitter üzerinden yapılan açıklamada savaşın henüz bitmediğini ve açık betanın 8 Eylül Perşembe günü sona ereceğini belirttiler. 
 
 
  Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Beta deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler