Battlefield 1'in Betası EA Tarihinin En Büyük Betası Oldu

15.09.2016 19:09 Gazali Çetinkaya

   Bizleri Birinci Dünya Savaşı yıllarına götürecek yeni Battlefield oyunu bu yıl fazlasıyla bekleniyor ve oyunun ne kadar çok beklendiği beta istatistiklerinden de anlaşılıyor. 
 
   Electronic Arts tarafından paylaşılan istatistiklere göre de 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Battlefield 1'in açık betası 13.2 milyon kişi tarafından denenmiş. Açıklanan bu sayı da Battlefield 1'i Electronic Art tarihinin en büyük betası haline getiriyor.  
 
   DICE ekibinden Aleks Grondal'ın paylaştığı teşekkür mesajı ve betaya dair paylaştığı diğer istatistikler şu şekilde. 
 
"Öncelikle Battlefield 1 Açık Beta’yı oynadığınız için çok ama çok teşekkür ederiz. Geçen hafta sizinle birlikte oynamak bizim için de çok heyecan verici bir deneyim oldu. Paylaşımlarınız ve gösterdiğiniz bağlılık bizi onurlandırıyor. Bu betayı EA tarihinin en büyük betası yaptınız; bu kolay bir iş değil! Bu başarı bizi o kadar etkiledi ki bir infografik hazırlayarak en ilginç istatistikleri sizinle paylaşmak istedik."
 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 2 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 3 Saat önce İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 3 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 4 Saat önce Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler