Battlefield 1'in Hikaye Modu için Tanıtım Videosu Paylaşıldı (Türkçe)

27.09.2016 19:18 Gazali Çetinkaya

   Resmi duyurusundan bu yana multiplayer odaklı tanıtılan Battlefield 1'in hikaye moduna da nihayet göz atıyoruz. 
 
 
 
   Electronic Arts ve DICE dün paylaştığı GIF ile birlikte 27 Eylül tarihinde hikaye modu için bir tanıtım videosu paylaşılacağının haberini vermişti. Şimdi ise söz verdikleri gibi resmi Battlefield YouTube kanalı üzerinden hikaye modunu tanıtan bir video paylaştılar.
 
   Paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
   Müzik: Really Slow Motion - Suns And Stars
 
 
 

 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz.
 
  Ayrıca EA/Origin Access üyeleri de 13 Ekim tarihinden itibaren oyunu deneyebilecek. Konuyla alakalı tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler