Battlefield 2042 Sınırlı Süre için Ücretsiz Oynanabiliyor

13.10.2023 18:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts, Battlefield 2042'nin 16 Ekim'e kadar ücretsiz oynanabileceğini duyurdu. Bu ücretsiz oyun etkinliği Call of Duty: Modern Warfare 3'ün açık beta sürecine denk geliyor.
 
Oyun tartışmalı bir şekilde çıkış yaptı 
 
 
 
Battlefield 2042 ilk olarak Kasım 2021'de çıkış yaptı. Oyun içerdiği hatalar ve problemler nedeniyle Steam'de "Çoğunlukla Olumsuz İncelemelerle" karşılaştı. O zamandan beri geliştirici DICE ekibi oyun için birçok güncelleme yayınladı ve oyun artık Steam'de "Karışık İncelemelere" sahip. 
 
Bu ücretsiz oynama süreciyle oyunun tüm içeriğine erişebiliyorsunuz. Buna Season 6: Dark Creations içerikleri de dahil. Dark Creations sezonuyla beraber yeni bir harita sizlere sunuluyor. Ayrıca yeni silahlara ve cihazlara bu sezon kapsamında ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda 100 aşamalı Battle Pass içeriğinin kilidini de açabiliyorsunuz. 
 
Battlefield 2042'yi ücretsiz bir şekilde oynamak isterseniz Steam üzerinden indirebilir ve deneyimleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 2042 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler