Battlefield 2042'nin 1. Sezonu için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

08.06.2022 13:28 Mehmet Tandoğan

 
 
DICE ekibinin geliştirdiği çok oyunculu aksiyon nişancı oyunu Battlefield 2042'nin ilk sezonu çok yakında geliyor. Zero Hour olarak adlandırılan birinci sezon için yeni oynanış fragmanı yayınlandı. Yeni sezon ile beraber yeni bir harita, yeni Uzman ve daha fazlası oyuna dahil oluyor.
 
Zero Hour, oyunun ilk savaş biletiyle beraber 9 Haziran Perşembe günü geliyor. İlerleyen saatlerde daha fazla detayın sunulması bekleniyor.
 
İlk sezon ile beraber Ewelina adında yeni bir Uzman oyuna dahil oluyor. Bunun yanı sıra roketatar şeklinde yeni bir silah da oyuna ekleniyor. Ek olarak Kanada'da bir araştırma tesisinin çevresinde kurulan Exposure adlı yeni bir dağlık harita geliyor.
 
Öte yandan yeni savaş bileti içerisinde iki yeni araç, gizli helikopterler, iki yeni silah, R10 Arbalet, BSV-M nişancı tüfeği ve daha fazlası yer alıyor. Savaş bileti 100 kademeden oluşuyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 2042 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler