Battlefield 3: Operation... Red Alert!

Hala PC'sinde bu oyun için yer ayıran var mı?
27.03.2012 10:36 Talha Aynacı


   Bir döneme damgasını vuran Westwood Studios imzalı Red Alert serisi, sanırım her oyuncunun zihninde bir yerlerde gerek müziği, gerek sesleri, gerekse hikayesiyle unutulmaz bir yer edinmiştir. EA tarafından satın alındıktan sonra bünyesi bozulan (EA'nın Westwood'a zorla FPS - RTS karışımı Red Alert yaptırdığından eminiz.) Westwood daha sonra ticari başarısızlıklar sonrası EA tarafından kapatılmış ve efsane seride bundan sonra belini kolay kolay doğrultamamıştı.
 
   Neyse, konumuza dönelim. Bir Youtube kanalı, döneminin en iyi RTS oyunu Red Alert ile Battlefield 3 mücadelelerini bir araya getirmiş. Tankları ve askerleri bir RTS oynundaymış gibi kontrol ediyor olmamız, seslendirmeler ve tabii ki Rus aksanlı anonscumuz da dahil olduğunda ortaya seyirlik bir video çıkmış.
 

[DHVIDEO=4392]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler