Battlefield 3'e Fus Ro Dah Etkisi

13.02.2012 18:28 Ersin Kılıç


     Son dönemin en çok konuşulan oyunları battlefield 3 ve The Elder Scrolls V: Syrim'i bir arada düşündünüz mü hiç? Jackfrags grubu çoktan düşünmüş, hatta iki oyunun en önemli özelliğini birleştiren bir video bile yapmışlar.
 
     Video açılışını klasik Battlefield 3 dinamikleri ile yapıyor. Karşılaştıkları iki düşmanı aklı selim bir şekilde indiren ikilimiz işin içine araçların girmesi ile ilginç bir yola başvuruyor. Sırtından defibrillatörünü çıkaran asker, havadaki araçları tek bir vuruş ile indirmeyi başarıyor.
 
     Kısacası ekip Battlefield 3'teki defibrillatöre Skyrim'in en önemli Shout'larından Fus Ro Dah'ı eklemiş. Tabi ikilinin diyalogları da oldukça keyifli. Ee bize de bu keyifli kurguyu izlemek düşüyor. Videonun sonu ise "Defibrillatöre ihtiyacı olan var mı?" sorusunu akıllara getiriyor.

[DHVIDEO=4141]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler