Battlefield 3'ün Maçları Resmi Elden Yürütülecek

05.07.2012 21:31 Samet Konuksal


    Multiplayer oyunları tanıdık kişilerle oynamanın tadı başka. Bu tanıdık kişiler de oyuna biraz fazla önem verdiğinde ortaya clanlar çıkıveriyor. DICE ekibi de tam bu clanları düşünüp, Battlefield 3 içerisinde maç ayarlamak için bir sistem getiriyor.
 
    Bugün yapılan açıklamayla birlikte Battlelog'a yeni bir özellik duyuruldu. Bu özellikle birlikte PC, PS3 ve X360 platformları üzerinden takımınızla birlikte maç ayarlayabileceksiniz. Düzenleyeceğiniz takım maçlarında tarihi, saati, modu, haritayı, oyuncu kapasitesini ve oyunda açık olacak özellikleri ayarlamak size kalmış.
 
    Tabii burada DICE'ın bazı sınırlamaları da var. Eğer oyunda aktif olan bir dedicated sunucunuz yoksa, sistem üzerinden maç ayarlayamayacaksınız. Daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz. Özellik ne zaman çıkarılacak henüz bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler