Battlefield 3'ün Son Haritaları Netlik Kazandı

16.02.2013 02:54 Samet Konuksal


     Özellikle getirdiği yeni atmosfer ve oyun modlarıyla birlikte geniş bir bekleyen kitlesine erişen Battlefield 3'ün son DLC'si End Game adına yeni bilgiler paylaşıldı. Battlefield 3'e eklenecek son dört harita, bu bilgilerin ardından netlik kazandı.
 
    Aşağıdaki ekran görüntülerinden göz atabileceğiniz haritaların isimleri Operation Riverside, Nebandan Flats, Kiasar Railroad ve Sabalan Pipeline olarak geçiyor. Bu haritaların ilki olan Operation Riverside, sonbahar temasına sahip bir yapıda olup, dere kenarında geçecek. Epey açık bir araziye yerleştirilen Nebandan Flats isimli harita ise, Air Superiority modunun en tercih edilen haritası olacağa benziyor. Son iki haritadan Kiasar Railroad, ismine yakışır bir şekilde oyuna yeni eklenecek motosikletlere uygun bir harita olurken, Sabalan Pipeline da bizi Bad Company 2 günlerine geri götürecek kar atmosferine sahip olmasıyla dikkatleri çekiyor.
 
İşte bu haritaların görüntüleri;
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler