Battlefield 4, Battlefield 3'ün Sonu Olmayacak

Battlefield 4 için yapılmış bir hayran çalışması.
27.07.2012 15:40 Gökhan Yılmaz

  
     Battlefield 4'ün Medal of Honor: Warfighter ile ortaya çıkışından sonra bazı Battlefield 3 oyuncuları endişelenmeye başlamıştı. Çünkü yeni oyun için verilen 2013 sonbahar çıkış aralığı Battlefield 3'ün ölümü olarak algılanmıştı. EA, bu konu hakkında açıklamada bulunarak DICE'ın Battlefield 4 çıkışından sonra bile Battlefield 3'ü desteklemeye devam edeceğini duyurdu.
 
     EA, seri şekilde çıkartılacak Battlefield 3 paketleri ve Battlefield 4 ile birlikte oyuncuları Battlefield dünyasından koparmamayı ve kesintisiz deneyim yaşatmayı planlıyor. Oyun Ekim - Kasım aylarında çıktığında Battlefield 3'ün silinmesi gibi bir durum yaşanmayacakmış.
 
     Diğer yandan da oyun hakkında çıkan/çıkacak söylentilere kulak asmamanız gerektiği yorumunu yapmışlar. Battlefield 4 büyük bir ilgi toplayacağı için hakkında pek çok spekülasyon yapılacağını ön gören dağıtımcı, gerekli tüm haberleri Battlefield.com'dan alabileceğimizi belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler