Battlefield 4 Şimdi de Yalanlandı

14.07.2012 23:32 Levent Polater


   Origin'de gözüken Battlefield 4 betası simgesi, bugün çok konuşuldu ve açıkcası bir süre de gündemden kolay kolay düşmeyecek gibi görünüyor. İlgili teaser'dan sonra gözler ister istemez Electronic Arts'a döndü, EA ilgili görseli ortadan kaldırmakta gecikmedi. Battlefield'in Twitter hesabı da bu süreçte boş durmadı. Fakat burada da çelişkili bir durum göze çarptı.
 
    İlk olarak Battlefield 4'ü tamamen yalanlayan Battlefield Twitter hesabı, sonradan bu mesajı sildi ve yerine tarafsız bir yorum bıraktı. İlk olarak “Battlefield 4? Eğer Battlefield.com'da yoksa resmi değildir! :)" denildi, daha sonra bu mesaj silinip yerini aşağıdakine bıraktı: 

     “BF4? Belki bir gün. Unutmayın, Battlefield.com'da yoksa resmi değildir."

    2 mesaj arasındaki farkı ayırt edebiliyorsunuz, öyle değil mi? Battlefield'in Twitter'daki sorumluları açıkca bir ipucu bırakmışlar. Peki neden önceki mesajı silip bunu yazmış olabilirler? Yorum sizin. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler