Beklenen Yeni Fable Oyununa İlk Bakış Atıldı! Seri Yeniden Canlanıyor

11.06.2023 22:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Playground Games, yeni Fable (reboot) oyunu için ilk oynanış fragmanını yayınladı. Yeni oyun Xbox Series ve PC için mevcut olacak. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
İlk bakış fragmanı geldi
 
 
 
Bir süredir hayranlar tarafından beklenen yeni Fable oyunundan ilk oynanış görüntüleri geldi. 2 dakikalık fragman içerisinde kısa kısa oynanış sekansları, ara sahneler, karakterler ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Fable serisinin son ana oyunu olan Fable III'ün üzerinden 13 yıllık bir süre geçti. Bunca sene suskun kalan seri yeniden şahlanmaya başlıyor. Oyunun ilk etapta Fable 4 olarak bekleniyordu ancak şu anda Fable adıyla karşımıza çıkıyor. 
 
İlk etapta Fable oyunu Peter Molyneux ve Lionshead Studios tarafından geliştiriliyordu. 2006'da Microsoft bu stüdyoyu satın aldı. Daha sonra 2016 yılında ise Molyneux stüdyodan ayrıldı ve stüdyo da kapanmış oldu. Şu anda yeni Fable oyunu Forza serisiyle tanınan Playground Games tarafından geliştiriliyor.
 
Oyunun fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler