Benedict Cumberbatch, Doctor Strange 2'nin Çekimlerinin Yakında Başlayacağını Söyledi

02.10.2020 16:42 Özgür Eroğlu

 
Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli karakterlerinden biri olan Doctor Strange'in ikinci filminin yapım aşamasından yeni bir bilgi paylaşıldı.
 
Normalde ilkbahar aylarında çekimlere başlaması gereken film, ne yazık ki salgın sebebiyle ertelenmişti. Dün ise filmin başrolü Benedict Cumberbatch, çekimlerin ekim sonunda veya asım başında başlayacağını söyledi.
 
Eğer tekrar bir ertelenme olmazsa Doctor Strange 2, yani Doctor Strange in the Multiverse of Madness 25 Mart 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Sam Raimi üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise şimdilik Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor ve Benedict Wong bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler