Bethesda, Fallout 76'nın Wastelanders Güncellemesini Test Edecek Oyuncular Arıyor

12.01.2020 21:55 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Bethesda'nın yaptığı Fallout 76'nın Wastelanders güncellemesi için oyunu test edecek oyuncu aranıyor. Bethesda güncellemeyi oynayacak ve geri dönüş yapacak oyuncular arıyor.
 
Geçtiğimiz yıl duyurulan ve çıkış tarihi sonbahardan 2020'nin ilk çeyreğine ertelenen güncelleme yakın zamanda gelecek gibi duruyor. Bethesda, belirli bir süre için oyunu deneyecek ve geri dönüş yapacak birkaç yüz oyuncu arıyor.
 
Buraya tıklayarak siz de kayıt yaptırabilirsiniz. Kayıtlar 15 ocak 02.00'a kadar sürecek. Ayrıca oyun hakkında herhangi bir şey paylaşmanız yasak olacağı için bir gizlilik sözleşmesi imzalamanız gerekiyor. 
 
Wastelanders güncellemesi oyuna insan NPC'ler, diyalog ağacı, seçim ve sonuçları olan yeni ana görevler, karakterlerle ve onların eşsiz hikayeleriyle etkileşime girme, yeni silahlar, zırhlar ve daha fazlasını ekleyecek. Diyalog sistemi Fallout 4'e değil daha çok Fallout 3'e benzer olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler