Fallout 76 için 2024 Yılı Yol Haritası Açıklandı

23.12.2023 17:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda ekibi tarafından oyunculara sunulan çevrimiçi özelliklere sahip ve Fallout evreninde geçen Fallout 76 için 2024 yılının yol haritası açıklandı. Bu yol haritasına göre oyun, önümüzdeki yıl çeşitli ek paketlerle beraber yeni hikaye içerikleri alacak ve kendi deneyimine daha da derinleştirecek.
 
Oyun gelecek yıl daha fazla güncelleme ve içerikle beraber karşımızda olacak
 
 
 
Geldiğimiz noktada oyun için bu yılın başlarında yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber Fallout serisi için yepyeni bir konum olan Atlantic City eklendi. Aynı zamanda 2 yeni keşif göreviyle beraber de oyunculara farklı bir deneyim sunuldu.
 
Gelecek yıl ise bu güncellemelere ek olarak oyunun haritasının güneyi daha da genişletilecek ve buralara ormanlık bölgeler dahil olacak. Virginia bölgesinin kalbindeki bu keşfedilmemiş kısımlar için yeni görev dizileri, gruplar ve ödüller gelecek. Böylece oyuncular buralara akın ederek yeni ödüllerin ve içeriklerin sahibi olacak.
 
Geliştirici ekip ayrıca 2024 yılı boyunca çok daha fazla ödül sunan sezonluk etkinlikler düzenlemeyi planlıyor. Bu planlamalarla beraber de oyun içeriği canlı tutulmak isteniyor.
 
Atlantic City fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler