Bill & Ted 4'ün Gelmeyeceği, 3. Filmin Senaristi Tarafından Onaylandı

30.09.2020 13:09 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1989, ikinci filmi ise 1991 filminde yayınlanan müzikal bilim kurgu türündeki Bill & Ted'in geleceği hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. 
 
Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Bill & Ted Face the Music'in senaristi dördüncü film ile ilgili çıkan söylentiler hakkında konuştu. Senarist Ed Solomon, dördüncü film gerçekleşmeyeceğini açıkladı.
 
Geçtiğimiz ay yayınlanan üçüncü film genel olarak ortalama yorumlar almıştı, ancak izleyicileri dördüncü film çok da üzüleceğini açıkçası sanmıyorum. 
 
Filmin oyuncuları arasında Keanu Reeves, Alex Winter, Samara Weaving ve Kid Cudi bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Dean Parisot, senaristliğini ise Chris Matheson ve Ed Solomon yapmıştı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 10 Dk önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler