BioShock Filmi Henüz Unutulmadı

04.05.2012 20:05 Samet Konuksal


     Teknik açıdan kötü giden işlerin ardından uzun süredir sesini duyamadığımız BioShock filmini bizler bile neredeyse unutacak hâle geldik. Ancak Irrational Games henüz pes etmemiş. Ken Levine, proje çalışmalarının devam ettiğini söylüyor.
 
     Konuyla ilgili Edge'e konuşan Irrational patronu Ken Levine, "Gore Verbiniski'yle işler yolunda gitmedi fakat bu projenin tamamen bittiğine işaret değil." açıklamasını yaparken, "Hâla üzerinde çalışıyoruz fakat tüm gücümüzle değil. Şimdilik ana hedefimiz BioShock: Infinite." sözlerini söyledi.
 
     Ken Levine'in bir önceki röportajında ve bu röportajındaki sözlerine bakarsak Irrational Games olarak tüm güçlerini BioShock: Infinite'e yoğunlaştırmış durumdalar. Bir önceki röportajda Ken Levine, PS Vita'ya BioShock oyununun yapımına Infinite'den sonra başlanacağını söylemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler