BioShock Filmi İptal Edilmiş

12.03.2013 20:43 Samet Konuksal


    Uzun süreden beri ortalıkta adı dolaşan BioShock filmi adına somut şeyler görememiştik. İlk başta yönetmenlik adına Gore Verbinski ile anlaşılan BioShock filminin iptal edildiği ortaya çıktı. Ken Levine, konunun arkasında yatanları aydınlattı.
 
    BAFTA'da konuşan serinin yapımcısı Levine, "İlk başta Gore Verbinski ile anlaştığımızda film için aklımızda 17/18+ bir tema vardı. Bol kan, biraz çıplaklık gibi. Anlaşmayı Universal Studios ile yaptık fakat Watchmen çıktıktan sonra sponsorumuzdan ilk başta istediğimiz 200 milyon dolarlık bütçe 80 milyon dolara kadar düştü. Sonrasında ise Gore, bu bütçenin istenilen tarzda bir film çekmeye yetmeyeceğini söyledi." sözleriyle durumu anlattı.
 
    BioShock filminin iptal edildiğinin de haberini veren Levine, "Gore'dan sonra 2K bize başka yönetmenler de getirdi fakat tam olarak istediğimizi bulamadık. Sonra ise 2K kararı benim elime bıraktı. Ben de film projesinin iptal olmasını istedim." eklemesini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 33 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler