BioShock: Infinite DLC'si Hala Yapım Aşamasında

26.06.2013 21:09 Tunahan Başol


     BioShock: Infinite'i bitiren oyuncuların büyük merakla beklediği, oyunun ilk indirilebilir içeriğinin hala yapım aşamasında olduğu Ken Levine tarafından doğrulandı.
 
     Oyunun hayranlarına göre biraz geciken DLC için Ken Levine'e Twitter'dan sorular soran oyuncular bu cevabı aldı; "Oyun yayınlandığından beri üzerinde çalışıyoruz. Her şey güzel gidiyor. Ama lütfen bunu anlayın: oyun geliştirmek zaman alıyor."
 
     Oyunun açık uçlu ve sürükleyici hikayesi sonucunda oyuncuların DLC için meraklanması çok normal. Ancak eninde sonunda indirilebilir içerik oyuncularla buluşacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler