BioShock Infinite DLC'si Sizi Rapture'a Götürecek!

30.07.2013 15:37 Talha Aynacı

 
   Irrational Games, 3 parçadan oluşan BioShock Infinite DLC'si hakkındaki detayları basınla paylaştı.  

   İlk içeriğimiz Clash in Clouds savaş odaklı ve Columbia'nın etrafına dağıtılmış pek çok farklı meydan okuma görevlerini içeriyor. Bugünden itibaren Steam, PSN ve Xbox 360 üzerinde satışa sunulan içerik Season Pass'a sahip olmayanlar için 5$ fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.Clash in Clouds, 4 farklı haritaya (The Ops Zeal, Duke & Dimwit Theater, Raven’s Dome and Emporia Arcade) sahip ve her birinde 15 dalga düşman saldırısı var. Her dalgayla birlikte eşsiz, farklı ve zorlu görevleri yapmanız istenecek. Kısacası Gears of War'da gördüğümüz ve daha sonra pek çok oyuna uyarlanan "düşman dalgalarını savurma" modunun bir değişiği olacak Clash in the Clouds.

   Clash in the Clouds ayrıca Columbia Archaelogical Society adında oyun içi bir müzeyi getirecek. Karakter modellerini, konsept tasarımları ve yapım aşamasındaki olayları videolarıyla birlikte buradan görüntüleyebileceğiniz gibi yine oyun içinde keşfettiğiniz Voxophones ve Kinetoscope gibi hikaye içeriklerine buradan ulaşabileceksiniz.

   BioShock Infinite hayranlarını esas heyecanlandıracak içerikse Burial at Sea ile birlikte su yüzüne çıkıyor. Yoksa su dibine mi iniyor demeliydik? Zira Burial at Sea, 2 parçadan oluşan ve sizi Rapture şehrine ve şehrin düştüğü gecenin öncesinde 31 Aralık 1958 tarihine götürüyor. Ana karakter olarak yine Booker DeWitt'i yönlendiriyoruz ve suç romanları tadında bir atmosfere buyur ediliyoruz. Irrational Games, içeriğin 2. bölümünde Elizabeth'i kontrol edebileceğimizi müjdelerken, daha fazla detay vermekten kaçıyor. Ancak Elizabeth'in bölümü için "neredeyse bir hayatta kalma / korku oyunu" benzetmesi yapılmış.
 
    Burial at Sea'de yine Booker ve Elizabeth'in hikayesine şahit olacak ancak bu sefer Rapture'da halktan birisi olarak, savaşın ve aksiyonun olmadığı bir oynanışa tanıklık edeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler