BioShock Infinite'de Yeni Düşman: Boys of Silence!

20.03.2012 11:06 Talha Aynacı

 
    BioShock Infinite'de mücadele içinde olacağımız düşmanlar listesinde Boys of Silence için yer açma vakti. Motorized Patriots ve Handyman'in ardından yine sıra dışı bir düşman tasarımıyla karşımıza çıkan Irrational Games sanırız oyunda daha pek çok sırrı henüz bizlerle paylaşmış değil.
 
 
   Baş tasarımcı Ken Levine tarafından görür görülmez beğenilen ve BioShock Infinite'e eklenen  düşmanımız ürkütücü bir tasarıma sahip. Tasarımın oyuna eklenmesindeki en büyük sebep de bu zaten. Oyuncuların; "acaba bu kaskın altında nasıl bir yüz var?" diye merak edilmesi istenmiş. Yeni düşmanımız hakkında açıklama yapan bir diğer tasarımcı Shawn Robertson, Boys of Silence isimli düşmanlarımızın aslında kör olduklarını ancak kulaklarında yer alan cihazlarla üst düzey işitme duyusuna sahip olduklarını belirtiyor:
 
"Şayet onlarla karşılaşırsanız, ya çaktırmadan geçmek zorundasınız ya da saldırıp işini bitirmelisiniz. Ancak dikkat edin, açık olan ağızları destek çağrısında bulunmak için siren gibi çalışıyor."
 
   Tasarımcıların açıklamalarına bakılırsa yeni düşmanımız Boys of Silence, BioShock Infinite evreninde, Bioshock'da karşılaştığımız güvenlik kameralarının ayaklı, konuşan ve avlanan versiyonu olarak nitelendirilebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Dk önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 32 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler