BioShock: Infinite'e Adınızı Yazdırın

İşte burada büyük harflerle "Gokhan'ın Mekanı" yazsaydı hiç fena olmazdı
10.04.2011 16:47 Gökhan Yılmaz

 
     Irrational Games, Get Your Name in the Game isminde başlattığı çekiliş ile adınızı oyuna yazarak ölümsüzleştirmek istiyor. Yapımcı, oyundaki yerlere ve karakterlere kendi çalışanlarının isimlerini vermek yerine sizin göndereceğiniz isimleri kullanacağını duyurdu.
 
     BioShock'taki Robertson's Tobaccoria'yı ya da Sinclair Spirits'i hatırlıyor musunuz? İşte bu isimler yapımcı ekipte bulunan Scott Sinclair ve Shawn Robertson'dan geliyor. Şimdi sıra oyuncularda.
 
     BioShock: Infinite'te bulunan bir yapının, karakterin ya da iş yerinin ismi size ait olabilir. Tek yapmanız gereken Irrational Games'in web sitesine girerek isminizi ve mail adresinizi yazmak. Eğer formun hemen altındaki yeri işaretleyerek Twitter üzerinden yayınlarsanız şansınız iki kat artıyor (Sanırım, Türkçe karakter girmezseniz de şansınız biraz artabilir). Katılımların 14 Nisan sabahı sona ereceğini de belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 19 Dk önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler