BioShock: Infinite'i İkiye Ayıran Gruplar

Vox Populi'ın lideri olan Daisy Fitzroy'u şehrin etrafında konuşma yaparken görebiliyoruz.
16.06.2011 22:54 Gökhan Yılmaz

 
     Önümüzdeki sene çıkacak en iddialı yapımlar arasında bulunan BioShock: Infinite'in kreatif yönetmeni Ken Levine ile yapılan yeni bir röportaj videosu yayınlandı. Levine, Colombus'ta bulunan grupları anlatıyor.
 
     Colombus, oyunun hikayesine göre Amerikan hükümeti tarafından 1890'larda kurulmuş (İnşa edilmiş mi desek). Amerikalıların ne kadar başarılı olduklarını (Deney konusunda) göstermek için tasarlanan bu şehir, bunu tüm dünyanın gözleri önüne sermek için uçabilecek şekilde inşa edilmiş ve dünyanın dört bir köşesini gezebiliyormuş (Şimdiki Özgürlük Heykeli'nin uçtuğunu düşünün).
 
     Biraz milliyetçi bir görüşe sahip olan Comstock, şehrin yönetimini ele geçirdikten sonra şehirdeki bazı insanlar bundan rahatsız olmuşlar. Bu topluluk, işçi gibi mesleklerde çalışan insanları, azınlıkların haklarını korumak adına toplamaya başlamış. Vox Populi adı altında toplanan grup, yaptığı eylemleri abartmaya başladığında karşı gruptakiler de benzer tepkiler göstermeye başlamış.
 
     Bir süre sonra ise artık "Biz kazanalım da gerisi önemli değil" tarzında bir tutum içerisine giren bu iki grup karanlık yüzlerini göstermeye başlamışlar. Vox Populi'ın üyeleri şehrin zengin kısmından eşya yağmalayarak suçsuz halka zulüm yapmaya başlamışlar.
 
     İşte bu iki grubun savaşının ortasında kalacağımız BioShock: Infinite'in röportaj videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler