Biomutant Geliştiricisi Oyunun Neden Çok Fazla Geciktiğini Açıkladı

30.01.2021 12:58 Gazali Çetinkaya

 
THQ Nordic ve Experiment 101'in açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Biomutant ilk duyurulduğunda 2018'in başlarında çıkacağı açıklanmıştı. Bu hafta duyurulduğu üzere oyun 25 Mayıs 2021'de geliyor.

Experiment 101 stüdyo patronu Stefan Ljungqvist, IGN ile gerçekleştirdiği röportajda, oyunun neden bu kadar geciktiğine değindi.
 
Oyunun kapsamı ilk başta planlanana göre çok daha büyümüş. Senaryo 80-85 bin kelimeden 250 bin kelimeye çıkarılmış.
 
Oyunun kalite kontrolüne çok fazla zaman harcanmış. Belirtilene göre açık dünya oyununda oyun hatalarını bulmak kolay bir iş değil. Oyun deneyimini bozan her hatayı gidermek, mümkün olan en iyi deneyimi elde etmek için epey bir çalışmışlar ve oyunu hazır olmadan yayınlamak istememişler.

Tüm bunları sadece 20 kişilik küçük bir ekip olarak yapmak da ekstra bir zorluk katmış.
 
Biomutant 25 Mayıs 2021'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Biomutant Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Experiment 101 Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler