Biomutant Geliştirilmeye Devam Ediliyor

19.02.2020 11:57 Gazali Çetinkaya

 
Uzun bir süredir kendisinden haber alamadığımız açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Biomutant hala geliştirilmeye devam ediliyor.

Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Experiment 101 oyun hakkında yeni bir açıklamada bulundu:
 
"Biomutant'ın hala geliştirilmeye devam edip etmediğini merak ettiğinizin farkındayız. Daha önce olmadığı kadar sıkı ve odaklanmış bir şekilde oyun üzerinde çalıştığımızdan emin olabilirsiniz. 
 
Biomutant'ı şimdiye kadar üzerinde çalışmış olduğumuz en iyi oyun yapmak ve olabildiğince eğlenceli ve harika bir hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. 
 
Geliştirme sürecinin son aşamasını tamamladık ve devam eden desteğiniz ve sabrınız bizim için çok değerli. 
 
Bazılarınızın anlayabileceği veya zaten bildiği üzere, bir oyunu tamamlamak için yapılan çalışma uzun, zorlu ve öngörülemez bir yolculuktur. Biomutant'ın büyüklüğü, boyutu ve uzunluğu bu çabamızı artırdı.
 
Çıkış tarihini, stüdyodaki herkes oyunun belirlenen tarihte çıkacağını ve oyunun buna hazır olduğunu hissettiği zaman açıklayacağız.

Tekrardan, anlayışınız, desteğiniz ve oyuna olan coşkunuz için hepinize teşekkür ederiz." 

Biomutant PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurulmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Biomutant Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Experiment 101 Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 19 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler